Освободи ума си

 

psych-k

Човекът е магическо създание. Всяка секунда от живота си, той материализира вътрешния си свят – и хубавото, и лошото. Мозъкът на човека се явява дома на неговото съзнание и подсъзнание. Когато в лявото полукълбо – къщата на съзнанието, се появи мисъл, тя автоматично търси своето другарче в дясното полукълбо, къщичката на подсъзнанието. Ако го открие, те заедно създават силата за проявлението на тази мисъл като събитие в живота, ако не го открие, просто се стапя в небитието и за жалост, се превръща в надежда, мечта, очакване и нищо друго. Сай кей е метод – простичък и изключително резултатен, който помага на съзнанието да търси и ако не открие, да създаде своето отражение в подсъзнанието, за да се сдобие с мощта на съзиданието. Тоест ако лявото полукълбо – съзнанието е хардуера на компютъра, то дясното пълукълбо – подсъзнанието, е неговият софтуер. И единият, и другият, самостоятелно са безсилни, двамата заедно сътворяват целият ни свят. Става дума за процес на трансформация на нашите ограничаващи и саботиращи ни вярвания, за пренаписване на “софутера” на подсъзнанието, за получаване на нови, вдъхновяващи резултати, които да ни изкачат на ново стъпало от еволюцията.

Създателят на Psych-k метода се казва Роб УилямсВ този чудесен семинар “Психологията на промяната” той обяснява по един достъпен и разбираем начин как функционира човешкия мозък и колко е важно двете му полукълба да работят в хармония.

 

 

Ако имаме убеждение, че храната е наш враг, никога няма да отслабнем.

Ако вярваме, че пари се печелят трудно, точно така ще се случва в живота ни.

Ако вярваме, че хората са лоши и алчни, те постоянно ще ни го доказват.

Целият Живот е сбор от конструкции на ума, които могат да бъдат променяни осъзнато и тогава, нашият Свят ще бъде принуден да се промени в съответствие с промененото ни съзнание. Това не е въпрос на вяра, а на технология.

Методът Сай Кей действа толкова бързо, че на мнозина им е трудно да повярват. Но той е точно толкова ефективен колкото е лесно неговото прилагане. Някога, един велик мъж беше казал, че най-великите неща са простичките неща! В този случай, това е напълно вярно!